EGERNSUND WIENERBERGER
VI BRÆNDER FOR TEGL

I Egernsund Wienerberger brænder vi for kvalitet og kreativitet – bogstavelig talt. Vores tegl er naturprodukter – ler formgivet med vand, tørret og brændt. Det betyder, at alle vores produkter er unikke og har en naturlig variation fra brænding til brænding. En variation, der udfordrer og inspirerer kreativiteten.

Vi brænder samtidig for en bæredygtig fremtid. Ud over løbende indsatser i vores produktion for at nedbringe CO2-aftrykket satser vi på produkter, der reducerer ressourceforbruget og indgår i naturens eget kredsløb. Vi tror på kvalitet, der kan ses og mærkes. Tegl, som formes og udvikler sig i takt med tiden.

Når man bygger med tegl, kan man lege med formater, former, forbandter og fuger. Og vi elsker, når teglets muligheder udnyttes og bidrager effektivt til murværkets udtryk.
Velkommen indenfor i vores verden af tegl – i et væld af farver, overflader og formater.

Tegl til at bygge huse, hjem og drømme af.

  • Den klassiske røde mursten pryder bybilledets oprindelige arkitektur, og nu er de rødlige toner også tilbage i nybyg, hvor de vækker nostalgi og udstråler varme.
  • Nogle husbyggere ved, hvilken farve mursten de går efter. Herefter handler det om at vælge facadeelementer, der passer til murstenen. Andre er mere usikre på valget, men ved at huset skal have sorte døre og vinduer. Uanset skal man vælge mursten og facadeelementer, der komplimenterer hinanden.

Se Egernsund Wienerberger tegl i Teglparken