STRØJER TEGL UDSTILLING MED BÆREDYGTIGE MURSTEN

Strøjer Tegl står for en kompromisløs høj kvalitet. Både når det gælder fremstilling af mursten og som samarbejdspartner for arkitekter og entreprenører.Vores teglvirksomhed har produceret mursten i5 generationer med tradition for god service og med en innovativ tilgang. Strøjer Tegl udstilling med mursten og fliser kan ses udendørs i Teglparken i Vejlealle årets dage. Sortimentet skabes ud fra dine ønsker og behov.Har du brug for en specialløsning til dit byggeprojekt, så skaber vi den i samarbejde med dig.Gennem investeringer i de nyeste teknologier kan vi fremstille mange varianter af mursten og tilbyde teglfacader til forskellige typer byggesystemer. Teglmateriale er bæredygtigt og har talrige anvendelsesmuligheder. Hvis du står med et nyt byggeprojekt,er vi altid klar til at hjælpe med faglig ekspertise og kyndig vejledning.

  • Hus opført med Strøjer tegl
    Strøjer Tegl producerer årligt ca. 45 mio. mursten. Vores mursten produceres på dansk ler af lokale lerforekomster. Strøjer Tegl er 5. generation familievirksomhed beliggende med Assens.
  • Dit behov definerer vores udvalg. Vi har teglfacader til mange forskellige byggesystemer og kan derfor tilbyde dig et utal af løsninger. Kræver dit projekt en skræddersyet løsning, så udarbejder vi den i fællesskab med dig.

Se Strøjer tegl i Teglparken