Strøjer tegl fremtidens bæredygtige byggesten

Strøjer Tegl er kendetegnet ved en kompromisløs høj kvalitet. Både når det handler om fremstilling af mursten, men også som sparringsog udviklingspartner for arkitekter og entreprenører. Står du med et udfordrende byggeprojekt?Så er vi hos Strøjer Tegl klartil at hjælpe medhøj faglighed og kyndig vejledning.Cirka45 mio.er det antal mursten, som bliver produceret på vores teglværk hvert år.Vi fremstiller vores mursten af dansk ler af lokale lerforekomster. Vier en familieejet virksomhed, som er beliggende på Vestfyn i Assens.Vores teglvirksomhed har produceret kvalitetsmursten gennem 5 generationer med tradition for god service og en innovativ tilgang. Sortimentet skabes ud fra dine ønsker og behov. Gennem investeringer i de seneste teknologier kan vi fremstille mange murstensvarianter og tilbyde teglfacader til forskellige typer byggesystemer.Teglmateriale er bæredygtigt og har talrige anvendelsesmuligheder. Har du brug for en specialløsning til dit byggeprojekt, så skaber vi den i samarbejde med dig.

  • Hus opført med Strøjer tegl
    Strøjer Tegl producerer årligt ca. 45 mio. mursten. Vores mursten produceres på dansk ler af lokale lerforekomster. Strøjer Tegl er 5. generation familievirksomhed beliggende med Assens.
  • Dit behov definerer vores udvalg. Vi har teglfacader til mange forskellige byggesystemer og kan derfor tilbyde dig et utal af løsninger. Kræver dit projekt en skræddersyet løsning, så udarbejder vi den i fællesskab med dig.

Se Strøjer tegl i Teglparken